breaking news

Dana White : ” Main event voor UFC 244 wordt binnenkort bekend gemaakt”

August 18th, 2019 | by Redactie
Dana White : ” Main event voor UFC 244 wordt binnenkort bekend gemaakt”
UFC
0

Na een succesvol UFC 241 evenement nam Dana White plaats tegenover de media voor de post-fight persconferentie. De UFC president kreeg vragen over Nate Diaz, Jorge Masvidal, Conor McGregor, Daniel Cormier en Paulo Costa. Tevens maakte White bekend dat het main event voor UFC 244 (Madison Square Garden, 3 november) binnenkort bekend wordt gemaakt!

Heb jij Conor McGregor recent nog gesproken?

”Nee, ik heb ook sinds het begin van dit evenement al niet op mijn telefoon gekeken, maar ik heb inderdaad McGregor niet gesproken recent. Ik heb geen idee wat zijn status is en hoe snel we hem weer in de Octagon kunnen verwachten”.

Denk je dat Daniel Cormier met pensioen moet gaan?

”Ik heb het gevoel dat er nog wel één of twee gevechten in de toekomst van Daniel Cormier ligt, maar het is nu afwachten wat hij zelf wil. Hij ziet er op 40-jarige leeftijd nog altijd heel goed uit en in mijn ogen had hij de eerste drie rondes van het main event makkelijk gewonnen. Miocic maakte een hele goede aanpassing en ging vol voor de lichaamsstoten. Ik denk dat we Cormier nog wel terug zien, misschien tegen Jones”.

Nate Diaz maakte een geweldige comeback na drie jaar, wat willen jullie hierna met hem doen?

”Met alle respect, maar het is voor mij onmogelijk om Diaz te vertellen wat hij hierna moet doen, zo werkt het gewoon niet met hem en zijn broer. Het goede nieuws is dat hij Jorge Masvidal heeft uitgedaagd voor een partij, en het lijkt erop dat beide heren wel wat zien in de partij. Ik, de UFC president, zie heel veel potentie in een ontmoeting tussen die twee atleten die al jaren lang in onze promotie partijen afwerken. Zijn terugkeer was spectaculair, niet voor niets was iedere stoel in deze arena verkocht”. 

Wat gebeurde er met Colby Covington?

”Dit is een grappig verhaal. Ik word tijdens het evenement gebeld of ik Covington zo snel mogelijk wil weghalen uit de sectie waar hij zat, want er probeerde wel 50 mensen een vechtpartij met hem te beginnen. Ik riep door de telefoon dat het onmogelijk is om hem te verplaatsen, want er is geen beschikbaar stoeltje meer vrij in deze arena. Tevens was er een opstootje tussen Diaz en Covington maar uiteindelijk is iedereen veilig naar huis gegaan”.

Gaat Paulo Costa tegen de winnaar van Israel Adesanya vs. Robert Whittaker?

”Ik doe nooit aan matchmaking na een avond vol met gevechten, dus daar kan ik geen antwoord op geven. Wat ik daar wel over kan zeggen is dat Yoel Romero een serieuze contender is. De manier waarop Costa hem versloeg was indrukwekkend, en het zal zijn toekomst in de UFC alleen maar goed doen”.

 

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

 

Comments are closed.

Translate »