breaking news

Dana White kondigt gevechten aan voor 11, 15, 18 en 25 juli op “Fight Island”

June 18th, 2020 | by Marcel Dorff
Dana White kondigt gevechten aan voor 11, 15, 18 en 25 juli op “Fight Island”
UFC
0

Dana White heeft zojuist in een interview met Megan Olivi gevechten aangekondigd voor alle evenementen op Yas Island, Abu Dhabi. Een groot deel van de gevechten waren al bekend. Echter wist White nog een aantal gevechten eraan toe te voegen. Bekijk hieronder de gevechten die White nog bekend maakte die eerder nog niet gepubliceerd waren.

Lees hieronder (pas op starttijden zijn niet officieel bevestigd)

Op 11 juli zal Martin Day terugkeren in de Octagon. De Bantamweight vechter kruist de degens met de Engelsman Davey Grant.

Eveneens zal op 15 juli de partij in de Middleweight divisie tussen John Phillips en Dusko Todorovic plaatsvinden. Dit gevecht had eigenlijk al in maart tijdens UFC Londen plaats moeten vinden. Echter werd in verband met COVID-19 het evenement geannuleerd. Ook Tim Elliott keert alweer terug in de Octagon. Hij neemt het op tegen Ryan Benoit in de Flyweight divisie.

Op 18 juli zal Brett Johns het gaan opnemen tegen Montel Jackson. Dit gevecht werd gekoppeld aan het gecancelde Oklahoma City evenement, maar werd nooit officieel. Ook zie we de Ierse publiekslieveling Joe Duffy zijn opwachting maken. Hij treft in de Lightweight divisie de Spanjaard Joel Alvarez.

Op 25 juli zal Bethe Correia het gaan opnemen tegen Pannie Kianzad in de Bantamweight divisie. Eveneens is de partij tussen Jake Collier en Tom Aspinall die eigenlijk in Londen zou plaatsvinden opnieuw ingepland. Dit geldt ook voor de Welterweight partij tussen Nicolas Dalby en Danny Roberts. Tot slot maakt ook Alex Oliveira in de Welterweight divisie zijn opwachting tegen de Duitser Peter Sobotta.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »