breaking news

Dana White heeft een locatie gevonden voor UFC 249: Khabib vs. Ferguson

March 24th, 2020 | by Redactie
Dana White heeft een locatie gevonden voor UFC 249: Khabib vs. Ferguson
UFC
0

“Send me location”

De Ultimate Fighting Championship is door de coronacrisis niet welkom in Brooklyn, New York. Dit in combinatie met de vele andere maatregelen maakt het bijna onmogelijk om UFC 249 op 18 april te organiseren. Echter geeft de promotie niet op en willen ze het gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson hoe dan ook voor elkaar krijgen. Dana White heeft bevestigd dat hij een locatie heeft gevonden voor het evenement.

De UFC laat geen toeschouwers toe en zal alleen live te bekijken zijn via de televisie. Dit maakte White bekend tijdens een Yahoo sessie: “But I’m not ready to tell you yet. I know lots of things. There’s not going to be any fans there. It’s going to be a closed event.”

Ook moet de line-up intact blijven. Dit betekend dat atleten als Rose Namajunas, Magomed Ankalaev, Jeremy Stephens, Urijah Hall en Ben Rothwell ook blijven staan op de kaart.

In de wandelgangen komen landen als Rusland of de Verenigde Arabische Emiraten voorbij. Hier is helaas nog niks over bevestigd. Later meer!

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.