breaking news

Dan Ige treft terugkerende Ryan Hall op 13 maart

January 14th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Dan Ige treft terugkerende Ryan Hall op 13 maart
UFC
0

Dan Ige gaat het op 13 maart opnemen tegen Ryan Hall, die na bijna twee jaar zijn terugkeer in de octagon maakt, zo meldt Cole Shelton van BJPenn.com. Het gevecht is onderdeel van UFC Fight Night: Edwards vs. Chimaev, het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Tijdens het main event van een UFC Fight Night, op 15 juli, kwam er een einde aan Ige’s winstreeks van zes gevechten. De Hawaïaan nam het op tegen Calvin Kattar en verloor het gevecht via een unanimous decision. Tijdens zijn sterke reeks, die hij in 2018 met een TKO overwinning op Mike Santiago begon, wist Ige onder meer Mirsad Bektić en Edson Barboza te verslaan.

Ryan Hall mag zich na bijna twee jaar weer opmaken voor zijn terugkeer in de octagon. De BJJ-specialist maakte in 2015, tijdens de finale van het 22e seizoen van The Ultimate Fighter, zijn debuut bij de UFC. Hij nam het op tegen Artem Lobov, die hij via een unanimous decision wist te verslaan. Hall vocht daarna nog drie keer en wist alle drie de gevechten te winnen, waardoor hij nog ongeslagen is bij de UFC.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »