breaking news

Damir Ismagulov vs. Thiago Moises toegevoegd aan UFC Shenzhen

July 23rd, 2019 | by Marcel Dorff
Damir Ismagulov vs. Thiago Moises toegevoegd aan UFC Shenzhen
UFC
0

De UFC heeft een Lightweight gevecht toegevoegd aan de UFC Shenzhen card op 31 Augustus 2019. Damir Ismagulov zal zijn opwachting maken tegen Thiago Moises. Beide mannen treffen elkaar tijdens UFC Fight Night 157 in het Shenzhen Universiade Sports Center. Het gevecht zal deel uit maken van de Main Card. MMAFighting maakte melding van dit gevecht, wij kunnen de match-up bevestigen.

Damir Ismagulov (MMA 18-1/UFC 2-0) begon zijn Pro-MMA carrière in 2014 in het regionale Kazachse circuit. Na drie overwinningen in vier partijen werd Ismagulov al getekend door de bekende M-1 Global organisatie. Na twee overwinningen tegen respectievelijk Sergei Andreev en Pedro Eugenio Granjo verloor Ismagulov van Ramazan Esenbaev. Ismagulov vocht vervolgens twee gevechten voor andere organisaties die hij beiden in winst wist om te zetten. Hierna keerde de Kazach terug bij M-1 Global. Ismagulov wist vervolgens een winstreak van vier gevechten neer te zetten waaronder twee Fight of the Night performances tegen Raul Tutarauli en Rubenilton Pereira. Hierdoor mocht hij in Mei 2017 om de vacante Lightweight titel vechten tegen Maxim Divnich. Ismagulov won laat in de derde ronde via KO. Ismagulov zou zijn titel driemaal met succes verdedigen. Vervolgens gaf Ismagulov aan bij de UFC te willen tekenen. M-1 Global zei van niets te weten en pakte Ismagulov zijn titel af. Ismagulov tekende vervolgens in November 2018 alsnog bij de UFC. In eerste instantie zou hij het opnemen tegen Joseph Duffy, echter raakte de Ier geblesseerd waarna de Australiër Alex Gorgees de tegenstander werd. In December 2018 was Ismagulov te sterk voor de Australiër en won hij overtuigend via Unanimous Decision. Ismagulov zou vervolgens alweer terugkeren in Februari 2019. Tijdens UFC Praag nam hij het op tegen promotionele nieuwkomer Joel Alvarez. Ismagulov was beter en versloeg de Spanjaard overtuigend via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Thiago Moises (MMA 12-3/UFC 1-1) is een Braziliaanse MMA vechter die sinds 2012 actief is in het Pro-MMA circuit. Na een winstreak van vijf gevechten in evenveel partijen verloor Moises in 2015 voor het eerst in zijn carrière tegen huidig UFC vechter Jason Knight. Vervolgens werd Moises opgepikt door de inmiddels gestopte RFA organisatie. In deze organisatie vestigde Moises zijn naam als een van de grootste talenten in zowel de Braziliaanse als Amerikaanse scene. Moises won zijn debuut partij van Javon Wright en mocht vervolgens meteen voor de titel vechten tegen Dave Castillo. Moises won die partij via een Armbar Submission in de tweede ronde. Moises verdedigde de belt tweemaal tegen respectievelijk Jamall Emmers en Zach Freeman. Vervolgens fuseerden RFA en Legacy Fights in LFA. Tijdens zijn LFA debuut werd voor de vacante LFA titel gevochten tegen Robert Watley. Watley was via Unanimous Decision te sterk. Vervolgens werd wel in zijn daarop volgende partij gewonnen tegen Jeff Peterson via Guillotine Choke Submission in de tweede ronde. Hierna belde eindelijk de UFC aan bij Moises. De Braziliaan mocht meedoen aan de Braziliaanse versie van de Dana White’s Contender Series. Moises werd gematch tegen Gleidson Cutis. Moises was via KO in de eerste ronde te sterk voor Cutis. Dit leverde de Braziliaan een contract bij de UFC op. Moises maakte vervolgens op short notice in November 2018 zijn debuut voor de UFC tegen Beneil Dariush. Dariush was te sterk en versloeg Moises via Unanimous Decision. Moises wist echter in zijn tweede partij wel de overwinning te pakken. In Mei 2019 werd via Unanimous Decision overtuigend gewonnen van Kurt Holobaugh.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »