breaking news

Damir Ismagulov treft Magomed Mustafaev tijdens UFC 267 in Abu Dhabi

September 1st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Damir Ismagulov treft Magomed Mustafaev tijdens UFC 267 in Abu Dhabi
UFC
0

Lightweights Damir Ismagulov en Magomed Mustafaev gaan het op 30 oktober, tijdens UFC 267, op ‘Fight Island’ in Abu Dhabi tegen elkaar opnemen. Beide vechters waren voorheen actief bij de Russische organisatie M-1 Global.

Damir Ismagulov kwam in 2018 over van het Russische M-1 Global, waar hij de lightweight kampioen was. De Kazach is in zijn vier gevechten nog ongeslagen in de UFC. Al zijn overwinningen eindigden in een unanimous decision. Meest recent wist hij in mei, na een afwezigheid van twee jaar, Rafael Alves te veslaan.

Magomed Mustafaev zit sinds 2015 bij de UFC, maar de Dagestani vocht maar één gevecht meer dan zijn tegenstander. Mustafaev is 3-2 in de UFC. Hij wist zijn eerste twee gevechten, via een finish, te winnen, maar in zijn derde gevecht verloor hij van Kevin Lee. Het duurde bijna drie jaar voordat Mustafaev weer in de octagon stond. In zijn terugkeer wist hij Rafael Fiziev, via een TKO, te verslaan. Zijn meest recente gevecht van zo’n anderhalf jaar geleden eindigde in een split decision verlies tegen Brad Riddell.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »