breaking news

Dakota Bush tekent UFC contract, treft Austin Hubbard aanstaande zaterdag in Las Vegas

April 12th, 2021 | by Marcel Dorff
Dakota Bush tekent UFC contract, treft Austin Hubbard aanstaande zaterdag in Las Vegas
UFC
0

De UFC heeft toch nog op tijd een vervanger gevonden voor Natan Levy. De Israëliër liet via social media weten dat hij zich had terug moeten trekken in verband met een blessure. Hierdoor heeft de UFC Dakota Bush gecontracteerd. Hij neemt het aanstaande zaterdag op in de Lightweight divisie tegen Austin Hubbard. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het UFC APEX te Las Vegas op de Preliminary Card van UFC on ESPN 22.

Austin Hubbard (MMA 12-5/UFC 2-3) is een Amerikaanse MMA vechter die sinds 2015 te bewonderen is in het professionele MMA circuit. De Elevation Fight Team vechter wist in het regionale circuit bij meerdere organisaties hoge ogen te gooien. Zo wist hij zijn eerste acht partijen te winnen en onder meer de titel bij de Caged Aggression en Hoosier FC organisaties binnen te slepen. In 2018 maakte Hubbard de overstap naar de LFA organisatie. Tijdens zijn eerste partij wist hij de ongeslagen Harvey Park via Unanimous Decision te verslaan. Dit leverde hem in December 2018 een titelgevecht op tegen Killys Mota. Hubbard vocht erg sterk en won via TKO laat in de vijfde ronde. Hubbard maakte vervolgens tijdens UFC Rochester in Mei 2019 zijn debuut voor de organisatie tegen Davi Ramos. De BJJ specialist was echter te sterk en versloeg Hubbard via Unanimous Decision. Hubbard wist zijn tweede gevecht voor de UFC echter wel te winnen. In Vancouver werd gewonnen van de Canadees Kyle Prepolec via Unanimous Decision. Vervolgens nam Hubbard het in Maart 2020 op tegen Mark O.Madsen. Hubbard verloor het gevecht via Unanimous Decision. Hubbard zou vervolgens vechten tegen Joe Solecki echter moest Solecki zich noodgedwongen terugtrekken en werd vervangen door Max Rohskopf. Hubbard won de partij via TKO na overgave van zijn tegenstander. Hubbard zou twee maanden later opnieuw vechten. Ditmaal tegen Joe Solecki. Hubbard verloor via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Vervolgens zou hij het in April 2021 opnemen tegen Natan Levy. Echter raakte Levy geblesseerd en werd vervangen door Dakota Bush.

Embed from Getty Images

Dakota Bush (MMA 8-2/UFC 0-0) maakte na twee jaar in het amateurcircuit de overstap naar de professionals in 2016. Bush won zijn eerste drie partijen en werd gelijk getekend door de LFA organisatie. Bush won drie van zijn eerste vier partijen voor de organisatie. Alle drie partijen werden gewonnen via Rear Naked Choke Submission. Bush stond op de rand van een titleshot maar verloor een onofficiële #1 contenderpartij tegen Jaleel Willis. Echter wist Bush vervolgens de rug te rechten en met overwinningen op Brian Del Rosario en Austin Clem in de eerste ronde leek een titelkans dichterbij dan ooit. Echter tekende Bush in April 2021 bij de UFC.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »