breaking news

Cris Cyborg daagt Germaine de Randamie uit voor UFC 214

March 31st, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Nu de Utrechtse Germaine de Randamie de UFC Featherweight titel draagt, zijn er veel vechters die haar uitdagen voor een gevecht. Meer dan logisch is dan ook dat de oud Featherweight Invicta Fighting Championship kampioen dit ook doet. Tijdens een recent interview vertelde ze over haar toekomstplannen. Zo zou Cyborg tijdens UFC 214 graag willen vechten voor het goud.

“July 29th the UFC will be in south California and I would like to fight in my backyard in America in Anaheim, California. So Germaine, I hope your hand is healthy enough to accept my challenge.”

Cristiane Justino heeft al enkele UFC partijen op haar naam staan, maar heeft nooit in haar eigen divisie kunnen vechten. Zo stond ze in een catchweight gevecht tegenover Leslie Smith en Lina Länsberg, beide partijen won ze met een technische knock-out. Nu de promotie een Featherweight divisie heeft geïntroduceerd wil ze zo snel mogelijk voor de titel vechten.

UFC 214 staat op 29 juli 2017 genoteerd voor het Honda Center in Anaheim, Californië. Er zijn nog geen atleten ingeroosterd voor dit evenement. Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA Nieuws!

Comments are closed.

Translate »