breaking news

Costello van Steenis vs. Lorenz Larkin gaat niet door

April 27th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Costello van Steenis vs. Lorenz Larkin gaat niet door
Bellator MMA
0

Het middleweight gevecht dat op 7 mei, tijdens Bellator 258, tussen Costello van Steenis en Lorenz Larkin zou plaatsvinden gaat niet door, zo meldt Dutch Fight Network. Van Steenis heeft een blessure opgelopen en kan dus niet vechten, het is nog onduidelijk of Bellator op zoek is naar een vervanger.

Het zal voor Costello van Steenis zijn eerste gevecht zijn nadat hij Fabian Edwards, in september, tijdens de Bellator Euro Series, via een split decision, wist te verslaan. De Nederlander maakte in 2017 zijn Bellator-debuut en wist in die periode een record van 5-1 neer te zetten. Hiervan wist Van Steenis drie gevechten te winnen door middel van een finish.

Lorenz Larkin maakte eveneens in 2017 zijn Bellator-debuut. Hij nam het tijdens Bellator NYC voor de Bellator welterweight titel op tegen Douglas Lima. Larkin verloor het gevecht via een unanimous decision. Vervolgens werd hij drie maanden later knock-out geslagen door Paul Daley. Maar na een teleurstellende Bellator start wist Larkin zich te herpakken en is hij in zijn laatste vier gevechten ongeslagen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »