breaking news

Costello van Steenis : ”Gegard Mousasi gaat als eerst voor de titel vechten”

November 8th, 2019 | by Marcel Dorff
Costello van Steenis : ”Gegard Mousasi gaat als eerst voor de titel vechten”
Bellator MMA
0

Tijdens Bellator 233 komt Nederlander Costello van Steenis in actie tegen John Salter. Beide heren zullen de show gaan afsluiten in Oklahoma. Tijdens Media Day reageerde Van Steenis op een eventuele titelkans bij een overwinning.

”Gegard Mousasi is een trainer van mij en een echte vriend. Ik ga hem niet dwarsbomen in zijn zoektocht naar de middleweight titel. Mijn kans komt vanzelf wel. Ik ben nog ontzettend jong en ik wil nu gewoon partijen afwerken. Die titel komt er echt wel maar eerst krijgt Mousasi de kans”.

Tijdens Bellator Londen in juni van dit jaar verloor Mousasi de titel aan de huidige middleweight kampioen Rafael Lovato Jr. Het gevecht werd nipt gewonnen door de Amerikaan, die daarna aangaf met blessures te kampen. Een rematch met Mousasi bleef uit en in de tussentijd won de Nederlander al een gevecht tegen Lyoto Machinda in een rematch. Na afloop van die partij zei Mousasi met pensioen te gaan als Lovato Jr. nog een keer van hem zou winnen. Mousasi vermoedde ook dat Lovato Jr. prestatie bevorderende middelen gebruikte tijdens het gevecht in juni.

Bellator 233 speelt speelt zich af op vrijdag en is de volgende dag terug te zien op Spike TV.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

 

Comments are closed.

Translate »