breaking news

Cory Sandhagen treft Frankie Edgar op 6 februari

January 15th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Cory Sandhagen treft Frankie Edgar op 6 februari
UFC
0

Op 6 februari kunnen we ons verheugen op een waar prachtgevecht in de bantamweight divisie. Ariel Helwani van ESPN meldde eerder een mondelinge overeenkomst dat Cory Sandhagen het dan opneemt tegen voormalig UFC lightweight kampioen Frankie Edgar. De partij is inmiddels bevestigd. De twee zouden het al eerder tegen elkaar opnemen, maar toen ging het gevecht niet door. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Cory Sandhagen was tot juni nog ongeslagen in de UFC, maar daar maakte Aljamain Sterling een einde aan. In zijn zesde gevecht bij de organisatie verloor Sandhagen via een ‘rear naked choke’. Vier maanden later stapte hij weer de octagon in, ditmaal tegen voormalig titeluitdager Marlon Moraes. Sandhagen wist zich, na zijn verlies, goed te herpakken en won op spectaculaire wijze, via een ‘wheel kick’, van de Braziliaan.

Frankie Edgar maakt zich op voor zijn tweede gevecht in de bantamweight divisie. De voormalig lightweight kampioen maakte in 2013 de overstap van lightweight naar featherweight. Hier vocht hij dertien partijen, waarvan hij er acht wist te winnen. Edgar vocht driemaal voor de UFC featherweight titel, maar die wist hij nooit te winnen. In augustus maakte Edgar, tegen Pedro Munhoz, zijn bantamweight debuut, die hij via een split decision wist te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »