breaking news

Conor McGregor krijgt lagere boete voor incident op persconferentie

March 22nd, 2017 | by Stefan Van Erp

Zojuist heeft het hoger beroep van Conor McGregor gediend inzake het incident tijdens de persconferentie voorafgaand aan UFC 202 in Las Vegas. Tijdens deze persconferentie kregen Conor McGregor en Nate Diaz het met elkaar aan de stok. Uiteindelijk leidde dit tot het over en weer gooien van alles wat voor handen lag.

De Nevada State Athletic Commission (NSAC) strafte McGregor in eerste instantie met een boete van maar liefst $300.000. Dit werd al snel gehalveerd naar $150.000. McGregor gaf toen aan totaal niet van plan te zijn om dit te gaan betalen en beloofde nooit meer in Las Vegas te vechten uit protest. Later werd hij hier al wat milder over en gaf aan in beroep te gaan tegen deze straf.

Het hoger beroep diende vandaag en McGregor kreeg een significant lagere boete. De NSAC verlaagde de boete namelijk naar $25.000. Dit opent de deuren naar Las Vegas weer volledig voor McGregor. De stad waar hij tot nu toe furore maakte met 5 overwinningen en 1 nederlaag zal tevens al te graag het decor zijn voor een eventueel gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »