breaking news

Conor McGregor jaagt op WWE titel

July 5th, 2020 | by Redactie
Conor McGregor jaagt op WWE titel
Combat Sports
0

Conor McGregor is zonder twijfel de meest besproken Mixed Martial Arts vechter in de geschiedenis van de sport. Met de UFC Featherweight titel over zijn ene schouder, en de UFC Lightweight titel over zijn andere schouder, plaatste hij een foto op social media met de World Wrestling Entertainment titel. McGregor is recent gestopt met het professionele wedstrijdvechten en kan gemakkelijk een grote zak geld verdienen in het professioneel worstelen.

Een loopbaan bij zowel de Ultimate Fighting Championship als de World Wresling Entertainment blijkt prima te werken. Zo hebben namen als Brock Lesnar en Ronda Rousey hier grote successen. Waar er zeker grote klappen te ontvangen zijn, blijven de echt schadelijke klappen weg.

De Ierse superster gebruikte zijn bedrijf The Mac Life om het bericht te plaatsen:

https://www.instagram.com/p/CCEv0FJhJiO/?utm_source=ig_embed

De 31-jarige McGregor vocht afgelopen 18 januari zijn aller laatste partij. Terwijl hij al vaker zijn handschoenen aan de Wilgen heeft gehangen, moet het nu echt definitief zijn. McGregor versloeg Donald Cerrone met een knock-out in de eerste ronde en sloot zijn record van 22 om 4 met een groene kleur af.

De WWE heeft al vaker laten weten zeer geïnteresseerd te zijn om McGregor toe te voegen aan de line-up. Echter zijn er nog geen officiële deals gemaakt.

MMA DNA bestaat 4 jaar! Daarom geven wij twee complete kickboks of MMA pakketten t.w.v. €175 weg! KLIK HIER om naar de actie te gaan.

Comments are closed.

Translate »