breaking news

Conor McGregor en Dustin Poirier staan voor een rematch op 23 januari

November 10th, 2020 | by Redactie
Conor McGregor en Dustin Poirier staan voor een rematch op 23 januari
UFC
0

Conor McGregor gaat het op 23 januari opnemen tegen Dustin Poirier, zo maakt MMA Fighting bekend. De twee vechters hadden onderling, op Twitter, al contact om een gevecht te regelen, en nu is het officieel. Ze stonden al eens eerder tegenover elkaar in de octagon. Toen wist McGregor Poirier, in de eerste ronde, via een TKO te verslaan. Het gevecht gaat plaatsvinden tijdens UFC 257 in Las Vegas, Nevada.

Het gevecht tegen Poirier luidt de terugkeer, van een afwezigheid van een jaar, van Conor McGregor in. Die in januari, van dit jaar, korte metten maakte met Donald Cerrone, door hem in de eerste ronde, via een TKO, te verslaan. Daarvoor verloor hij, in 2018, in het beruchte gevecht met UFC lightweight kampioen Khabib Nurmagomedov via een ‘rear naked choke’.

Dustin Poirier vocht in juni nog, in een ‘Fight of the Year Contender’, tegen de Nieuw-Zeelander Dan Hooker. Na een spectaculair gevecht, van vijf rondes, ging “The Diamond” er met de winst vandoor. In zijn gevecht daarvoor nam hij het op tegen Khabib Nurmagomedov, dit gevecht verloor hij via een ‘rear naked choke’.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »