breaking news

Complete card ONE Championship 61 Hero’s Dream bekend

October 9th, 2017 | by Marcel Dorff
Complete card ONE Championship 61 Hero’s Dream bekend
ONE Championship
0

ONE Championship heeft via een officieel persbericht de complete card voor het 61ste evenement genaamd Hero’s Dream bekend gemaakt. Eerder maakte de organisatie al bekend dat Middleweight Kampioen Aung La N Sang het in een Open Weight superfight zou gaan opnemen tegen Heavyweight Alain Ngalani. Nu heeft ONE Championship ook de rest van de gevechten bekend gemaakt. Deze zullen plaatsvinden op 3 November 2017 in het Thuwunna Indoor Stadium te Rangoon, Myanmar.

De ongeslagen Burmees Phoe Thaw zal zijn opwachting maken. Phoe Thaw heeft een 4-0 record met allemaal (T)KO finishes in de eerste ronde. Thaw won eind vorig jaar het ONE Myanmar Featherweight Toernooi. Hij vocht tot dusver al zijn partij voor de organisatie. Hij neemt het op tegen landgenoot Saw Ba Oo. Oo heeft een 2-1 record en vocht ook al zijn gevechten voor de ONE Championship organisatie. Hij verloor echter het ONE Myanmar Lightweight Toernooi.

De Chinese Freestyle Wrestling Kampioen Ma Hao Bin wordt gezien als een van de grootste talenten binnen de organisatie. Bin heeft een 7-1 record, maar is met een 4-0 record binnen de organisatie nog steeds ongeslagen. De 23-Jarige Chinees neemt het in de Flyweight divisie op tegen de ervaren Eugene Toquero. Toquero werd met een 5-0 record in 2013 de ONE Championship organisatie binnen gehaald. Met een 3-5 record binnen de organisatie heeft Toquero tot dusver het erg moeilijk. Wel dient gezegd te worden dat de tegenstanders van Toquero van hoger niveau waren dan de tegenstander van Bin. Zo wist Toquero te winnen van Gianni Subba, maar verloor hij van Adriano Moraes, Stefer Rahardian en Danny Kingad. Voor Toquero zaak om zijn losing streak van drie gevechten tegen Bin te doorbreken.

Voor de overige gevechten bekijk het schema.

Comments are closed.

Translate »