breaking news

Complete Card Cage Warriors 89 in Antwerpen bekend gemaakt

October 18th, 2017 | by Redactie
Complete Card Cage Warriors 89 in Antwerpen bekend gemaakt
Cage Warriors
0

Eerder vandaag heeft Cage Warriors de complete card bekend gemaakt voor Cage Warriors 89 in de Lotto Arena te Antwerpen, België. Eerder werd al bekend dat tijdens het Main Event Karl Moore zou gaan proberen in twee divisies Kampioen te worden. De Light-Heavyweight Kampioen zal het opnemen tegen Mauro Cerilli om de Heavyweight titel. Eveneens zal tijdens het Co-Main Event de Belgische Cindy Dandois haar opwachting maken tegen Kerry Hughes.

Lees hieronder meer.

Het grote talent uit Wales Jack Shore zal ook de reis maken naar de Lotto Arena. Hij neemt het op in de Featherweight divisie tegen de Belg Ayton de Paepe. De ongeslagen Shore bezit een finishratio van 100% in tot dusver zeven Pro-MMA partijen. Echter is ook de Belg de Paepe ongeslagen in acht Pro-MMA partijen. ”The Battle of the Undefeated” mag je dus wel stellen.

Ook de Belgische MMA pionier en eigenaar van Perfect Team MMA Ben Dandois maakt zijn opwachting. Dandois die drie jaar geleden voor het laatst een MMA partij op Pro niveau vocht neemt het op tegen de Nederlandse veteraan Chico Martinez. Martinez draait al meer dan 16 jaar mee in het Pro-MMA circuit. Beide veteranen van de sport zullen hun kunsten gaan vertonen op 25 November.

Bekijk hieronder het complete schema.

Comments are closed.

Translate »