breaking news

Cody Stamann vs. Song Yadong bevestigd voor UFC Washington op 7 december

September 4th, 2019 | by Marcel Dorff
Cody Stamann vs. Song Yadong bevestigd voor UFC Washington op 7 december
UFC
0

Een bantamweight partij tussen Cody Stamann en Song Yadong is vandaag bekend gemaakt, zo wist Gene Wang van de Washington Post te melden. Op 7 december keert de UFC naar de hoofdstad van de Verenigde Staten voor een groot ‘UFC on ESPN’ evenement, met in het hoofdgevecht de Nederlander Alistair Overeem. 

Cody Stamann won in zijn laatste vier UFC partijen maar liefst drie keer. Zijn meest recente overwinning boekte de 29-jarige Stamann tijdens UFC 235 in Las Vegas.

Song Yadong wist in zijn laatste partij middels knock-out te winnen tijdens UFC 239.  Hetgeen leverde de 21-jarige Chinees een ‘Performance of the Night bonus’ op. Yadong wist alle vier zijn UFC partijen winnend af te sluiten, en wist in die reeks ook nog eens drie ‘Performance’ bonussen te winnen.

Het jonge talent die traint in Sacremento bij Team Alpha Male, wordt gezien als een mogelijk volgende Chinese kampioen in de UFC. Vorige week wist landgenoot Weili Zhang nog beslag te leggen op de strawweight titel.

Op 7 december komt ook een andere Nederlander in actie : Stefan Struve. De Nederlander heeft een nieuwe multifight contract getekend bij de UFC.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »