breaking news

Cody Garbrandt zegt gevecht vs. Raphael Assunção af

March 12th, 2020 | by Redactie
Cody Garbrandt zegt gevecht vs. Raphael Assunção af
UFC
0

Voormalig UFC bantamweight kampioen Cody Garbrandt heeft zich teruggetrokken van zijn co-main event gevecht tegen Raphael Assunção op 28 maart tijdens UFC on ESPN 8 in Columbus, Ohio. Hij is vorig weekend met nierklachten opgenomen in het ziekenhuis, zo meldt Brett Okamoto van ESPN.

Garbrandt (11-3-0, 6-3-0 UFC) vertelde ESPN dat hij momenteel onderweg is naar Cleveland om een specialist te bezoeken. Hij weet nog niet wanneer hij weer kan vechten, maar hoopt dat dit zo snel mogelijk het geval is. Verder vertelde hij ESPN dat hij last had van griepverschijnselen dat resulteerde in het plassen van bloed.

“Ik weet eerlijk gezegd niet wat het is,” zei Garbrandt tegen ESPN. “Een maand geleden had ik cellulitis in mijn scheenbeen. Ik ging naar het ziekenhuis en met behulp van antibiotica ben ik daar van afgekomen. Toen ben ik weer gaan trainen, maar afgelopen vrijdag waren de lymfeklieren in mijn lies ontstoken en voelde ik me niet goed. Ik dacht dat het gewoon door de ruige training kwam.”

“Op zaterdag had ik griepachtige symptomen. De lymfeklieren waren zo ontstoken dat ik niet meer kon lopen. Ik nam een Uber naar het ziekenhuis en deed een aantal testen op mijn bloed, nieren en CAT-scan. De dokter stuurde me naar huis en 20 minuten later voelde ik me nog slechter en begon ik bloed te plassen.”

Het is voor “No Love” alweer een jaar geleden dat hij voor het laatst vocht. Toen werd hij tijdens UFC 235 door Pedro Munhoz in de eerste ronde knock-out geslagen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »