breaking news

Clash tussen José Aldo en Rob Font op 4 december

September 28th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Clash tussen José Aldo en Rob Font op 4 december
UFC
0

Bantamweights José Aldo en Rob Font gaan het tijdens het main event van de UFC Fight Night op 4 december tegen elkaar opnemen, zo weet Combate te melden. Het is nog niet bekend waar dit evenement zal plaatsvinden, al lijkt dit het UFC Apex in Las Vegas te worden.

José Aldo wist zijn laatste twee gevechten te winnen. De voormalig UFC Featherweight kampioen maakte in 2019 de overstap naar de Bantamweight divisie en verloor zijn eerste twee gevechten in de voor hem nieuwe gewichtsklasse. Zo verloor Aldo van Marlon Moraes en voor de UFC Bantamweight titel van Petr Yan. Maar door Marlon Vera en meest recent Pedro Munhoz te verslaan, wist Aldo zich goed te herpakken.

Rob Font is bezig aan een sterke reeks. De New-Englander verloor in 2018, van Raphael Assunção, voor het laatst en wist zijn laatste vier gevechten te winnen. Zo wist Font Sergio Pettis (decision), Ricky Simón (decision), Marlon Moraes (TKO) en meest recent Cody Garbrandt (decision) te verslaan. Het is de eerste keer in drie jaar tijd dat Font meerdere keren in één jaar in actie komt. In 2018 was dat voor het laatst, toen hij driemaal in actie kwam.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »