breaking news

Clash tussen Darren Till en Derek Brunson op 4 september in Las Vegas

August 7th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Clash tussen Darren Till en Derek Brunson op 4 september in Las Vegas
UFC
0

Middleweights Darren Till en Derek Brunson gaan het op 4 september, tijdens het Main Event van een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen. Brett Okamoto van ESPN meldde eerder dat het gevecht in de maak was en dat het afwachten was op medische goedkeuring bij Darren Till. Het gevecht is nu officieel bekend gemaakt. Helaas voor de Engelse fans heeft de UFC het evenement verplaatst van Londen naar het UFC APEX in Las Vegas.

Darren Till maakte in 2019 de overstap naar de middleweight divisie. Tijdens UFC 244 maakte hij, door Kelvin Gastelum te verslaan, succesvol zijn middleweight debuut. Vervolgens nam Till het vorige zomer op tegen de voormalig middleweight kampioen Robert Whittaker. Dit gevecht verloor hij, na een spannende 25 minuten, via een unanimous decision. Hierna had “The Gorilla” nog twee gevechten op de planning staan, maar Till moest tweemaal afzeggen wegen blessureleed.

Derek Brunson verloor in 2018, toen hij het tegen de huidige middleweight kampioen Israel Adesanya opnam, voor het laatst. De vechter uit North Carolina vocht hierna nog vier keer en wist elk gevecht te winnen. Waaronder een TKO overwinning op de talentvolle Edmen Shahbazyan. In zijn meest recente gevecht in maart nam Brunson het op tegen Kevin Holland, die wist hij via een unanimous decision te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »