breaking news

CJ Vergara vs. Ode’ Osbourne toegevoegd aan UFC 268 in New York

September 18th, 2021 | by Marcel Dorff
CJ Vergara vs. Ode’ Osbourne toegevoegd aan UFC 268 in New York
UFC
0

De UFC heeft een Flyweight gevecht toegevoegd aan het UFC evenement dat op 6 november zal plaatsvinden in New York. UFC debutant CJ Vergara maakt zijn opwachting in de Octagon tegen Ode’ Osbourne. Beide vechters treffen elkaar tijdens UFC 268 in de Madison Square Garden Arena. De partij werd bekend gemaakt door MMA Fighting.

CJ Vergara (MMA 9-2-1/UFC 0-0-0) is een Amerikaanse MMA vechter die in 2012 zijn opwachting maakte bij de professionals. Vergara won zijn eerste drie partijen, maar kwam vervolgens niet verder dan een overwinning in zijn daarop volgende vier partijen. Uiteindelijk zou Vergara bij de Fury FC organisatie uitgroeien tot een van de betere vechters. Zo versloeg hij in 2019 Shawn Solis en pakte hij de Flyweight titel. Vervolgens werd de titel in 2021 verdedigd tegen Jacob Silva. Vergara kreeg vervolgens tijdens het vijfde seizoen van de Dana White’s Contender Series de kans om een UFC contract af te dwingen. Tegenstander was de Braziliaan Bruno Korea. Vergara won via TKO na 41 seconden en pakte met beide handen het UFC contract aan.

Embed from Getty Images

Ode’ Osbourne (MMA 9-4-0-1/UFC 1-2-0-0) is een Jamaicaan die inmiddels al een aantal jaren in de VS woont. Osbourne traint bij Pura Vida BJJ/MMA in Milwaukee, Wisconsin. Osbourne startte zijn Pro-MMA carrière in 2015 en bleef ongeslagen in zijn eerste vier gevechten. Osbourne verloor echter tijdens zijn RFA debuut. Vervolgens werd van Cory Galloway gewonnen. Hierna werd wederom verloren tegen de talentvolle Jose Luis Calvo. Osbourne wist vervolgens drie partijen achter elkaar te winnen wat de aandacht trok van de UFC. Osbourne mocht hierdoor meedoen aan het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Osbourne vocht sterk tegen de favoriet Armando Villarreal en wist Villarreal in de eerste ronde via Armbar Submission te finishen. Dit leverde Osbourne een contract bij de UFC op. Osbourne maakte vervolgens zijn UFC debuut in Januari 2020 tegen Brian Kelleher. Osbourne verloor de partij via Guillotine Choke Submission in de eerste ronde. Osbourne zou vervolgens in Januari 2021 een gewichtsklasse omlaag gaan en op Flyweight Jerome Rivera treffen. Echter werd Rivera overgeheveld naar een andere partij waarna Osbourne geen nieuwe tegenstander kreeg. Osbourne zou het vervolgens opnemen in Februari 2021 tegen Denys Bondar. Echter werd Bondar van de partij gehaald. De UFC koppelde Osbourne opnieuw aan Jerome Rivera, echter wel in de Featherweight divisie. Osbourne wist Rivera via KO in de eerste ronde te stoppen en daarmee zijn eerste overwinning in de UFC te pakken. Osbourne zou het vervolgens in Juli 2021 opnemen tegen Amir Albazi. Echter raakte Albazi geblesseerd en werd Osbourne opnieuw ingepland drie weken later tegen Manel Kape. Osbourne verloor via KO in de eerste ronde.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »