breaking news

Cindy Dandois wil in Rotterdam tegen Lina Lansberg vechten

May 4th, 2017 | by Redactie

Cindy Dandois heeft plannen voor haar terugkeer in de Octagon. Na haar verlies tegen Alexis Davis wil Dandois zich graag revancheren tijdens UFC in Rotterdam. Lina Länsberg is in haar ogen de perfecte tegenstander voor dit evenement.

Dandois is tot in ieder geval juli uit de roulatie door een voetblessure tijdens haar partij tegen Davis. Dandois geeft aan dat tijdens de eerste takedown die zij plaatste direct voelde dat het niet lekker zat in haar voet. Op adrenaline heeft ze de partij toch vol weten te maken. Bij thuiskomst in België bleef haar voet opgezwollen en pijnlijk dus bezocht zij een arts waarna een röntgenfoto uitsluitsel gaf dat haar voet gebroken is.

Dandois heeft een professioneel MMA record van 8 overwinningen en 3 verliespartijen. Haar beoogde tegenstandster Lina Länsberg heeft momenteel een record van 7 overwinningen en 2 verliespartijen. Zij verloor tijdens haar debuut voor de UFC tegen Cris Cyborg via een TKO in de tweede ronde. Haar laatste partij won Länsberg via een Unanimous Decision tegen Lucie Pudilova.

Volg MMA DNA voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »