breaking news

Cindy Dandois vecht tegen Kerry Hughes tijdens Cage Warriors 89 Antwerpen

September 29th, 2017 | by Stefan Van Erp
Cindy Dandois vecht tegen Kerry Hughes tijdens Cage Warriors 89 Antwerpen
Cage Warriors FC
1

Het was al enige tijd bekend dat Cindy Dandois uit zou gaan komen voor Cage Warriors en nu is haar opponente ook bekend gemaakt. Kerry Hughes zal op 25 november aanstaande in de Lotto Arena in Antwerpen de tegenstander zijn van Dandois.

Cindy “Battlecat” Dandois heeft in haar professionele carriere een record opgebouwd van 8 overwinningen en 3 verliespartijen. Zij heeft voor grote promoties gevochten als M-1 Challenge, Invicta en de UFC. Dandois staat bekend als een sterke grondvechter. Ze is in het bezit van de paarse band BJJ en won de helft van haar overwinningen op Submission. Dandois vecht sinds 2009 in het professionele circuit en heeft overwinningen staan op onder anderen Marloes Coenen, huidige Invicta kampioene Megan Anderson en Jessamyn Duke. In april van dit jaar kwam een grote wens uit voor Dandois. Zij mocht vechten in de UFC. In Nashville, Tennessee was Alexis Davis haar tegenstander. Dandois verloor via een decision. Omdat de UFC niet met een nieuw gevecht op de proppen kwam gaat Dandois nu vechten voor Cage Warriors met een evenement in haar eigen België.

Haar tegenstander Kerry “Rocksteady” Hughes heeft een professioneel record opgebouwd van 3 overwinningen en 2 verliespartijen. Hughes vocht al eerder voor Cage Warriors en BCMMA. Zij vecht sinds 2013 mee in het professionele MMA nadat zij eerder 3 amateur partijen wist te winnen. Hughes begon sterk met 3 overwinningen in haar eerste 4 gevechten maar moest toch een nederlaag slikken tegen de Franse Zarah Fairn dos Santos via TKO in de eerste ronde in ferbruari dit jaar.
Het gevecht tussen Dandois en Hughes zal op Catch Weight van 140 LBS gevochten worden.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Translate »