breaking news

Cindy Dandois dendert door en vecht dit jaar nog voor Rizin

November 28th, 2017 | by Stefan Van Erp
Cindy Dandois dendert door en vecht dit jaar nog voor Rizin
Rizin FF
0

Cindy Dandois heeft de smaak te pakken en gaat na haar overtuigende overwinning afgelopen weekend tegen Kerry Hughes bij Cage Warriors 89 gaat zij nu voor Rizin FF vechten. Battlecat neemt het 29 december aanstaande op tegen “KING” Reina Miura in de klasse tot 70 kilogram. 

Cindy “Battlecat” Dandois heeft in haar professionele carriere een record opgebouwd van 9 overwinningen en 3 verliespartijen. Zij heeft voor grote promoties gevochten als M-1 Challenge, Invicta, UFC en Cage Warriors. Dandois staat bekend als een sterke grondvechter. Ze is in het bezit van de paarse band BJJ en won de helft van haar overwinningen op Submission. Dandois vecht sinds 2009 in het professionele circuit en heeft overwinningen staan op onder anderen Marloes Coenen, huidige Invicta kampioene Megan Anderson en Jessamyn Duke. In april van dit jaar kwam een grote wens uit voor Dandois. Zij mocht vechten in de UFC. In Nashville, Tennessee was Alexis Davis haar tegenstander. Dandois verloor via een decision. Omdat de UFC niet met een nieuw gevecht op de proppen kwam besloot Dandois elders haar geluk te beproeven. Dat deed zij afgelopen weekend voor eigen publiek tegen Kerry Hughes tijdens Cage Warriors 89 in Antwerpen. Dandois maakte korte metten met Hughes en versloeg haar via een TKO in de eerste ronde. Dandois kijkt weer vooruit en wil nu in Rizin haar kunsten gaan vertonen.

“KING” Reina Miura is een 21-jarige ongeslagen Japanse vechter met een ongeslagen record van 7 overwinningen. Ook Reina is een sterke grondvechter en wist driemaal via een Submission te winnen. Reina is uitgegroeid tot een publiekslieveling in Japan en zal zich gesteund voelen door het publiek in haar partij tegen Dandois. Haar extravagante verschijning is enorm populair bij het Japanse publiek. Reina, die zich de bijnaam KING heeft gegeven komt doorgaans met mantel en kroon de zaal binnen. Doordat zij al haar partijen tot nu toe heeft gewonnen maakt zij haar bijnaam waar. Echter zal ze met Dandois haar sterkste tegenstander tot nu toe tegenkomen.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »