breaking news

Chuck Liddell vs. Tito Ortiz 3 tijdens Golden Boy Promotions evenement

August 30th, 2018 | by Marcel Dorff
Chuck Liddell vs. Tito Ortiz 3 tijdens Golden Boy Promotions evenement
MMA
0

Het gaat dan toch écht gebeuren. Voormalig UFC Light-Heavyweight Kampioenen Chuck Liddell en Tito Ortiz gaan het voor de derde maal tegen elkaar opnemen in een MMA partij in “The Forum” te Inglewood, Californië. Het gevecht zal plaatsvinden op 24 November 2018 onder de Golden Boy Promotions organisatie van bokslegende Oscar de la Hoya. Liddell ging ruim acht jaar geleden met pensioen en maakt dus nu zijn comeback. Ortiz vocht voor het laatst in 2017.

Beide vechters hebben een lange historie. Zo waren Liddell en Ortiz trainingspartners met Dana White als manager. Het ging echter mis nadat Ortiz (die destijds kampioen was) beweerde dat hij een afspraak had met Liddell om vanwege hun vriendschap niet tegen elkaar te vechten. Liddell die destijds in zijn prime was ontkende deze afspraak en liet weten dat hij de kans hoorde te krijgen om voor de titel te vechten. Uiteindelijk vochten beide mannen voor het eerst tegen elkaar tijdens UFC 47 ruim 14 jaar geleden. Couture had daarvoor de titel van Ortiz overgenomen waardoor dit een non-titlefight was. Liddell wist Ortiz via KO in de tweede ronde te stoppen. Datzelfde kunstje flikte hij ook twee jaar later, destijds als Kampioen en in de derde ronde.

Tijdens het elfde seizoen van The Ultimate Fighter waren beide mannen coaches en zouden ze het na afloop van het seizoen voor de derde maal tegen elkaar opnemen. Echter raakte Ortiz geblesseerd en zou het gevecht er niet meer van komen…tot nu.

Chuck Liddell bevestigd het gevecht tegen Tito Ortiz tijdens de Larry King Show.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »