breaking news

Christos Giagos stapt in op short notice en Aiemann Zahabi valt uit

December 17th, 2020 | by Redactie
Christos Giagos stapt in op short notice en Aiemann Zahabi valt uit
UFC
0

Christos Giagos neemt het aanstaande zaterdag, in een short notice gevecht op welterweight, op tegen Carlton Minus, zo meldt BJPENN.com. Hij vervangt Rick Glenn, die het gevecht door een positieve COVID-19 test moest afzeggen. De Canadees Aiemann Zahabi moet zich, eveneens door een positieve COVID-19 test, afmelden voor zijn gevecht van aanstaande zaterdag. De UFC gaat niet op zoek naar een nieuwe tegenstander voor Drako Rodriguez.

Christos Giagos is 2-2 in de UFC, hij maakte in 2018, tegen Charles Oliveira, zijn debuut bij de organisatie. Het gevecht verloor hij via een ‘rear naked choke’. Vervolgens wist hij zijn volgende twee gevechten, tegen Mizuto Hirota en Damir Hadžović, via een unanimous decision te winnen. Daarna nam Giagos het op tegen Drakarr Klose, maar deze keer stond hij aan de verkeerde kant van de unanimous decision. In April zou hij het opnemen tegen Alan Patrick, de ontmoeting moest hij wegens een blessure afzeggen.

Carlton Minus maakte in augustus, tegen Matthew Semelsberger, zijn UFC debuut. Hij verloor het gevecht via een unanimous decision. Dit was zijn tweede verlies in dertien professionele MMA-gevechten. Zijn andere verlies was tegen UFC-veteraan Rick Story, bij de organisatie Professional Fighters League (PFL). Minus was in zijn eerste tien gevechten ongeslagen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »