breaking news

Christos Giagos krijgt nieuwe tegenstander in Sean Soriano

May 6th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Christos Giagos krijgt nieuwe tegenstander in Sean Soriano
UFC
0

Christos Giagos gaat het in een lightweight gevecht op 15 mei, tijdens UFC 262, opnemen tegen Sean Soriano, zo meldt MMA Junkie. Soriano vervangt de uitgevallen Joel Alvarez, die door visa problemen het land niet in kan. Soriano keert na zes jaar terug bij de UFC.

Christos Giagos nam het afgelopen december, tijdens het laatste UFC evenement van 2020, op tegen Carlton Minus. Het was zijn eerste gevecht in bijna anderhalf jaar. Het gevecht duurde drie rondes en Giagos wist Minus, via een unanimous decision, te verslaan. Giagos zou het eerder in dat jaar opnemen tegen Alan Patrick, maar omdat Giagos had afgezegd ging dit niet door. Het gevecht daarvoor verloor Giagos, via een unanimous decision, van Drakkar Klose.

Sean Soriano maakte in 2014 als ongeslagen vechter zijn debuut in de UFC. Hij verloor drie gevechten op rij, waarna de UFC genoeg gezien had en Soriano kon vertrekken. Na zijn vertrek bij de UFC maakte Soriano een wisselvallige periode door. Maar hij wist sinds 2019 zijn draai te vinden. Zo wist hij drie gevechten op rij te winnen, waaronder twee via een knock-out en TKO. Nu staat Soriano voor zijn terugkeer in de UFC.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »