breaking news

Christian Colombo vs. Damian Grabowski eerste gevecht voor UFC Kopenhagen

January 28th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist wist het betrouwbare mmanews.pl bekend te maken dat de UFC in Mei voor het eerst naar Denemarken gaat. Daar zal men op 27 Mei 2017 in de Deense hoofdstad Kopenhagen het allereerste evenement ooit houden in Denemarken. Het evenementencomplex waar de UFC haar opwachting zal maken is nog niet bekend. Wel is er een gevecht tussen de Deense Heavyweight Christian Colombo en de Poolse Heavyweight Damian Grabowski gepland voor dit evenement.

Christian Colombo (MMA 8-2-1/UFC 0-1-1) maakte in 2016 zijn UFC debuut. In Hamburg vocht hij tegen de Duitse Syriër Jarjis Danho. Door een punt aftrek vanwege een illegale handeling in de eerste ronde, eindigde het gevecht in een draw. Colombo vervolgde zijn UFC carrière echter snel. In November 2016 stond hij in Brazilië tegenover de Braziliaan Luis Henrique de Oliveira. De Braziliaan bleek uiteindelijk via Guillotine Choke in de derde ronde te sterk waardoor de Deen Colombo nog altijd op zijn eerste UFC overwinning wacht.

De Pool Damian Grabowski (MMA 20-4/UFC 0-2) zal het opnemen tegen de thuisfavoriet Colombo. Grabowski heeft op zijn zachtst gezegd nog niet al teveel succes behaald in de UFC. Grabowski maakte vorig jaar zijn debuut voor de organisatie tegen Derrick Lewis. Lewis won via TKO in de eerste ronde. Ook de tweede partij van Grabowski was alles behalve succesvol. De Pool verloor ditmaal na 14 seconden via KO van Anthony Hamilton. Begin dit jaar stond Grabowski gematcht tegen Viktor Pesta. Dit gevecht moest Grabowski in verband met een blessure afzeggen.

Comments are closed.

Translate »