breaking news

Christian Colombo out, Chase Sherman in tegen Damian Grabowski in New York

June 22nd, 2017 | by Redactie

Eerder vandaag wist de Poolse MMANews.pl te melden dat Christian Colombo geblesseerd is geraakt, en niet zal vechten tijdens UFC on FOX 25 in Uniondale, New York. Het is al de derde keer dat dit gevecht niet doorgaat. Echter heeft de UFC snel gehandeld door Chase Sherman aan te wijzen als vervanger. Hij neemt het op 22 Juli 2017 op in de Heavyweight divisie tegen Damian Grabowski. Het gevecht zal plaatsvinden op de Preliminary Card van UFC on FOX 25 in het Nassau Veterans Memorial Coliseum.

Chase Sherman (MMA 10-3/UFC 1-2) maakte in Augustus 2016 zijn debuut voor de UFC. Sherman won al zijn negen gevechten voordat hij de UFC binnen kwam via (T)KO. Hij stond tegenover Justin Ledet die eveneens zijn UFC debuut maakte. Ledet bleek te sterk en won via Unanimous Decision. Sherman, de voormalig FFI kampioen moest het vervolgens opnemen tegen Walt Harris. Ook dit keer wist Sherman niet te overtuigen en verloor hij via KO in de tweede ronde. Sherman zou het vervolgens op short notice gaan opnemen tegen Dmitry Poberezhets, echter raakte Poberezhets geblesseerd en kreeg hij nieuwkomer Rashad Coulter als tegenstander toegewezen. Beide mannen maakten er een spektakelstuk van. Uiteindelijk wist Sherman het gevecht te beslissen via TKO in de derde ronde. Beide mannen kregen de Fight of the Night bonus toegewezen.

Damian Grabowski (MMA 20-4/UFC 0-2) zal het opnemen tegen Chase Sherman. Grabowski heeft op zijn zachtst gezegd nog niet al teveel succes behaald in de UFC. Grabowski maakte vorig jaar zijn debuut voor de organisatie tegen Derrick Lewis. Lewis won via TKO in de eerste ronde. Ook de tweede partij van Grabowski was alles behalve succesvol. De Pool verloor ditmaal na 14 seconden via KO van Anthony Hamilton. Begin dit jaar stond Grabowski gematcht tegen Viktor Pesta. Dit gevecht moest Grabowski in verband met een blessure afzeggen.

Comments are closed.

Translate »