breaking news

Christian Colombo en Luis Henrique de Oliveira kruisen de degens tijdens UFC São Paulo

September 22nd, 2016 | by Marcel Dorff

De UFC maakte nog niks bekend over UFC Fight Night 100 in São Paulo, maar enkele vechters hebben dit inmiddels wel gedaan. Na Justin Scoggins die bekend maakte dat hij tegen Pedro Munhoz moest vechten is het nu de beurt aan Christian Colombo. Colombo bevestigde eerder vandaag dat hij het zal opnemen tegen de Braziliaan Luis Henrique de Oliveira tijdens UFC Fight Night 100 in São Paulo, Brazilië.

Het evenement vind plaats in de Ginásio do Ibirapuera op 19 November 2016. Verschillende media melden ook al dat Alexander Gustafsson vs. Antonio Rogerio Nogueira het Main Event zullen verzorgen, maar dit is noch door de vechters noch door de UFC bevestigd.

Christian Colombo (MMA 8-1-1/UFC 0-0-1) maakte begin deze maand zijn UFC debuut. In Hamburg vocht hij tegen de Duitse Syriër Jarjis Danho. Door een punt aftrek vanwege een illegale handeling in de eerste ronde, eindigde het gevecht in een draw. Hierdoor is de Deen Colombo nog altijd opzoek naar zijn eerste UFC overwinning. En dat zal moeten gebeuren tegen Luis Henrique de Oliveira.

Luis Henrique de Oliveira (MMA 9-2-0-1/UFC 1-1-0-0) in Brazilië beter bekend als KLB, maakte eind vorig jaar zijn UFC debuut tegen Francis Ngannou. Dit liep niet goed af voor KLB, aangezien hij via KO in de tweede ronde werd gefinisht. Afgelopen Juli wist KLB wel te winnen. Hij versloeg nieuwkomer Dmitry Smoliakov via een submission in de tweede ronde. Inmiddels is KLB aangesloten bij American Top Team in Florida.

14459759_1323417034344106_2144038405_n

Translate »