breaking news

Chris Weidman en Uriah Hall treffen elkaar tijdens UFC 258

December 9th, 2020 | by Redactie
Chris Weidman en Uriah Hall treffen elkaar tijdens UFC 258
UFC
0

Middleweights Chris Weidman en Uriah Hall gaan het op 13 februari, tijdens UFC 258, tegen elkaar opnemen, Ariel Helwani van ESPN meldde eerder al een mondelinge overeenkomst. Het zal de tweede keer zijn dat ze elkaar treffen. Dit gebeurde al eens in 2010, toen wist Weidman Hall voor de Ring of Combat middleweight titel te verslaan. Het is nog onbekend waar het gevecht zal plaatsvinden.

Chris Weidman wist na drie jaar weer eens hoe winnen voelde. In augustus versloeg “The All-American” de Rus Omari Akhmedov via een unanimous decision en doorbrak hij een verliesreeks van twee gevechten waarin hij knock-out werd geslagen. Eén gevecht was in de lightheavyweight divisie, toen wist Dominick Reyes de voormalig UFC middleweight kampioen te verslaan.

Uriah Hall is na zijn verlies tegen Paulo Costa in 2018 bezig aan een sterke reeks. De Jamaicaan-Amerikaan is bezig aan een winstreeks van drie gevechten, waarin hij zijn tegenstander tweemaal, via een knocko-out en een TKO, wist te finishen. Dat gebeurde meest recent in oktober, toen wist hij voormalig UFC middleweight kampioen Anderson Silva via een TKO te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »