breaking news

Chris Gutierrez vs. Vince Morales toegevoegd aan UFC Las Vegas op 30 mei

May 21st, 2020 | by Marcel Dorff
Chris Gutierrez vs. Vince Morales toegevoegd aan UFC Las Vegas op 30 mei
UFC
0

De UFC heeft een nieuwe Bantamweight partij toegevoegd aan de UFC Fight Night 172 card op 30 mei aanstaande. Factory X vecher Chris Gutierrez zal zijn opwachting maken tegen Vince Morales. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het UFC APEX in Las Vegas, Nevada. Het gevecht werd bekend gemaakt door MMA Fighting.

Chris Gutierrez (MMA 14-3-1/UFC 2-1-0) maakte na een zeer succesvolle amateur carrière in 2013 de overstap naar de professionals. In zijn vijfde pro gevecht maakte Gutierrez zijn debuut voor Bellator MMA. Dat debuut wist hij met succes via KO in de eerste ronde te beëindigen. Gutierrez wist vervolgens een winstreak van vijf gevechten aan elkaar te rijgen met twee titels in verschillende organisaties tot gevolg. Tijdens die vijf gevechten werd onder meer van UFC veteraan Aaron Phillips gewonnen en van de sterke Timur Valiev. Vervolgens verloor Gutierrez de rematch tegen Valiev en van UFC veteraan Jerrod Sanders. Vervolgens wist Gutierrez weer een winstreak van drie gevechten neer te zetten. Zo won hij via Split Decision in zijn LFA debuut tegen Mario Israel en won hij ook in een andere organisatie van Jimmy Flick. Gutierrez keerde vervolgens terug bij de LFA organisatie in Oktober 2018. Tijdens het Main Event wist hij Ray Rodriguez via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde te verslaan. Gutierrez werd vervolgens gecontracteerd door de UFC en maakte in November 2018 zijn debuut tegen Raoni Barcelos. Barcelos was echter te sterk via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde. Gutierrez zou vervolgens in Maart 2019 vechten tegen Martin Day tijdens UFC Nashville, maar door een blessure van Day werd Ryan MacDonald de nieuwe tegenstander. Gutierrez had totaal geen problemen met de ongeslagen MacDonald en pakte via een Unanimous Decision zijn eerste overwinning in de Octagon. Gutierrez vocht vervolgens tijdens UFC Montevideo in Augustus 2019 tegen Geraldo de Freitas. Gutierrez won de partij via Split Decision.

Embed from Getty Images

Vince Morales (MMA 9-3/UFC 1-1) is een MMA vechter die na een succesvolle amateur carrière van twee jaar in 2015 overstapte naar de professionals. Morales vocht vooral zijn gevechten bij de Front Street Fights organisatie in Boise, Idaho. Hier wist Morales in zijn zesde gevecht ook de titel te winnen. Morales kwam in 2016 ook uit voor Bellator MMA. Daar pakte hij via TKO in de derde ronde de overwinning tegen Hamilton Ash. Na een winstreak van vijf gevechten te hebben neergezet werd Morales uitgenodigd voor het tweede seizoen van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Morales stond tegenover Domingo Pilarte. Na een zeer sterke eerste ronde waar Morales zijn tegenstander bijna meerdere malen wist te finishen ging het in de tweede ronde echter mis. Pilarte won via een Rear Naked Choke Submission. Morales wist vervolgens in September 2018 bij Bellator MMA zijn tegenstander Justin Hugo via Unanimous Decision te verslaan. Morales sleepte vervolgens alsnog een UFC contract binnen. Tijdens UFC Beijing in November 2018 maakte hij op short notice zijn debuut tegen de Chinees Song Yadong. Yadong bleek uiteindelijk te sterk via Unanimous Decision. Morales wist echter in zijn tweede UFC gevecht wel de overwinning te pakken. Tegen Aiemann Zahabi werd tijdens UFC Ottawa gewonnen via Unanimous Decision. Morales pakte vervolgens in Juli 2019 een short notice partij aan tegen Benito Lopez. Morales verloor via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »