breaking news

Chris Gutierrez vecht op short-notice tegen Andre Ewell

February 8th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Chris Gutierrez vecht op short-notice tegen Andre Ewell
UFC
0

Chris Gutierrez gaat het aanstaande zaterdag, tijdens UFC 258, opnemen tegen Andre Ewell, zo maakt zijn gym, Factory X, bekend op Instagram. Ewell zou het afgelopen zaterdag opnemen tegen Cody Stamann, maar dit gevecht ging niet door.

Chris Gutierrez maakte in 2018, tijdens de finale van The Ultimate Fighter 28, tegen Raoni Barcelos zijn UFC debuut. Het werd een gevecht om snel te vergeten, want Gutierrez verloor het gevecht via een ‘rear naked choke’. Maar sindsdien wist “El Guapo” niet meer te verliezen. Hij won drie van de vier gevechten die daarop volgden. Zijn meest recente gevecht met Cody Durden eindigde in een draw.

Andre Ewell maakte eveneens in 2018 zijn UFC debuut, maar hij deed dit wel succesvol. In een split decision wist hij voormalig UFC bantamweight kampioen Renan Barão te verslaan. Vervolgens vocht de Californiër nog vijfmaal. Hierin verloor hij twee keer, van Nathaniel Wood en Marlon Vera, via een finish. De gevechten die hij won eindigden allemaal in een unanimous of split decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »