breaking news

Chris Fields moet Bellator MMA debuut uitstellen door blessure

February 20th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Chris Fields moet Bellator MMA debuut uitstellen door blessure
BAMMA
0

Bellator MMA heeft het geplande main event voor aanstaande vrijdag verloren. De Ierse MMA vechter Chris Fields heeft een nog onbekende blessure opgelopen tijdens zijn training. Hij stond ingepland om tijdens Bellator 173 het main event te verzorgen tegen Liam McGeary in de SSE Arena van Belfast, Noord-Ierland. De promotie heeft snel gehandeld en was in staat om een vervanger te regelen. Deze taak is voorgelegd aan de 26-jarige Vladimir Filipovic.

Voor Liam McGeary (MMA 11-1/Bellator 8-1) zal het zijn eerste gevecht dat niet om de titel is sinds februari 2015 zijn. McGeary, geboren en getogen in Engeland is in bezit van de bruine band BJJ. In 2010 maakte hij zijn debuut in het professionele MMA. In zijn tweede partij wist hij meteen beslag te leggen op de ICO British Light Heavyweight titel. Daarna stapte McGeary over naar Bellator waar zijn zegereeks voortduurde tot november van vorig jaar. In een partij die de volle 5 ronden duurde kwam McGeary tekort tegen Phil Davis via een unanimous decision.

Vladimir Filipovic (MMA 8-2/Bellator 0-0) stond origineel ingeroosterd om te strijden tijdens Magnum FC in Rome, Italië. Hij staat voor zijn debuut voor Bellator MMA direct voor een grote uitdaging door het op te nemen tegen McGeary. Vladimir komt uit voor het Family Fight Team en is bekend met het volledige MMA spel. Zo heeft zowel knock-out als submission overwinningen op zijn record staan.

Het evenement Bellator 173 is het vervolg op het evenement BAMMA 28. Dit is een vergelijkbare lead-in als Bellator 169 in Ierland. Het main event van BAMMA 28 wordt verzorgd door een 155-pond titelgevecht tussen de oud UFC vechters Norman Parke en Paul Redmond.

Comments are closed.

Translate »