breaking news

Chris de la Rocha vervangt Allen Crowder tegen Rashad Coulter tijdens UFC 225 in Chicago

May 12th, 2018 | by Marcel Dorff
Chris de la Rocha vervangt Allen Crowder tegen Rashad Coulter tijdens UFC 225 in Chicago
UFC
0

Allen Crowder is geblesseerd geraakt en zal hierdoor niet kunnen vechten op 9 Juni 2018 tijdens UFC 225 tegen Rashad Coulter. De UFC heeft nu Chris de la Rocha aangewezen als vervanger. Coulter en de la Rocha ontmoeten elkaar in het United Center in de Heavyweight divisie. Het gevecht maakt deel uit van de Preliminary Card van UFC 225 in Chicago, Illinois.

Rashad Coulter (MMA 8-3/UFC 0-2) maakte in Mei 2017 op ”10 days notice” zijn UFC debuut tegen Chase Sherman. In een zeer spectaculair gevecht moest Coulter uiteindelijk in de derde ronde zijn meerdere erkennen in Sherman die er met de TKO overwinning vandoor ging. Beide mannen kregen voor hun gevecht wel de Fight of the Night bonus. Helaas voor Coulter kon hij ook in zijn tweede partij niet zijn eerste overwinning pakken in de Octagon. Tijdens UFC Sydney in November 2017 vocht Coulter tegen de ongeslagen Tai Tuivasa. Tuivasa wist Coulter via een Flying Knee zwaar KO te trappen in de eerste ronde. Coulter vocht voordat hij de UFC binnenkwam onder meer voor organisaties als LFA, Bellator MMA en Legacy FC. Coulter wist al zijn acht overwinningen voortijdig te beslissen. Coulter had voor zijn gevecht tegen Sherman een KO ratio van 100% en een winstreak van vijf gevechten. In 2016 wist Coulter bij de Xtreme Knockout organisatie de Heavyweight Titel te pakken.

Chris de la Rocha (MMA 4-2/UFC 0-2) maakte na een korte amateur carrière in 2013 zijn debuut in het Pro-MMA. Na twee overwinning in de Prime Fighting organisatie en een overwinning buiten die organisatie tegen DJ Linderman mocht de la Rocha voor de Heavyweight titel vechten tegen Matt Kovacs. Met zijn vierde overwinning en finish op rij pakte de la Rocha de Prime Fighting titel en werd hij vervolgens gecontracteerd door de UFC. Daar maakte de la Rocha in Juli 2015 zijn debuut in Glasgow tegen de Pool Daniel Omielanczuk. Een debuut om heel snel te vergeten. Omielanczuk had minder dan een minuut nodig om de la Rocha via KO te finishen. De Amerikaan keerde vervolgens in Mei 2016 terug in de Octagon tegen Adam Milstead. Ook ditmaal zonder succes. Milstead won het gevecht via TKO in de tweede ronde waardoor de la Rocha tot op heden nog niet heeft gewonnen in de Octagon. Wanneer de la Rocha terugkeert in Chicago is dat ruim twee jaar nadat hij voor het laatst in de Octagon stond.

Comments are closed.

Translate »