breaking news

Cheick Kongo vs. Sergei Kharitonov op het main event van Bellator 265

July 20th, 2021 | by Lennart Van Arendonk
Cheick Kongo vs. Sergei Kharitonov op het main event van Bellator 265
Bellator MMA
0

Bellator MMA komt met een heavyweight main event tussen Cheick Kongo (30-11-2) en Sergei Kharitonov (32-8). Het gevecht gaat op 20 augustus 2021 plaatsvinden in de Sanford Pentagon van Sioux Falls, S.D. Andere atleten die zijn ingeroosterd op de kaart zijn Adam Borics (17-1), Jay-Jay Wilson (8-0), Alejandra Lara (9-4) en DeAnna Bennett (10-7-1).

Met een indrukwekkend MMA-record van 30-11-2, 1 NC keert Cheick Kongo terug als headliner van het Bellator MMA evenement. Kongo is een pionier in de sport en kent partijen bij promoties als Rings Holland, It’s Showtime en de UFC. Hij maakte in 2013 zijn debuut bij Bellator MMA en vocht sinds dien tegen onder andere Vitaly Minakov, Augusto Sakai, Ryan Bader, Muhammed Lawal en Ryan Bader.

Tegenover Kongo komt de ‘Paratrooper’ Kharitonov te staan. Deze Rus heeft overwinningen van onder andere Fabricio Werdum, Andrei Arlovski, Pedro Rizzo, Murilo Rua, Matt Mitrione en Alistair Overeem. Naast een MMA loopbaan bij onder andere PRIDE, DREAM, Strikeforce, Mi01 Challenge was hij ook actief binnen de touwen van Glory Kickboxing. Na een uitstapje bij Word Total Kombat Federation en MFP Parus Fight Championship keert hij terug naar het canvas van Bellator MMA.

Het Featherweight gevecht tussen Adam Borics vs. Jay-Jay Wilson en het Flyweight gevecht tussen Alejandra Lara vs. DeAnna Bennett staan ook op de line-up.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »