breaking news

Chase Sherman vs. Parker Porter opnieuw geboekt, ditmaal voor UFC evenement op 21 augustus

May 9th, 2021 | by Redactie
Chase Sherman vs. Parker Porter opnieuw geboekt, ditmaal voor UFC evenement op 21 augustus
UFC
0

Chase Sherman en Parker Porter zijn opnieuw aan elkaar gekoppeld. Beide mannen zouden het eigenlijk vorige maand tegen elkaar opnemen, echter moest Porter zich in verband met COVID-19 terug trekken. Nu zullen beide vechters elkaar treffen op 21 augustus aanstaande in de Octagon. De locatie is tot op heden nog niet bekend. Het gevecht werd bekend gemaakt door Fight Bananas.

Chase Sherman maakte in 2016 zijn debuut bij de UFC, maar werd na een zeven gevechten, waarvan hij er twee won, ontslagen. Na een aantal gevechten bij Island Fights en Bare Knuckle FC keerde de “Vanilla Gorilla” afgelopen jaar terug bij de UFC. Tijden zijn terugkeer nam Sherman het op tegen de debuterende Ike Villanueva, die hij via een TKO wist te verslaan. Sherman werd vervolgens gematcht tegen Parker Porter, maar na een COVID-19 infectie werd Andrei Arlovski de tegenstander. Sherman verloor via unanimous decision.

Parker Porter maakte in augustus, tijdens UFC 252, zijn UFC debuut. Hij nam het op tegen de eveneens debuterende Chris Daukaus en verloor het gevecht via een TKO. Vervolgens nam hij het drie maanden later op tegen de debuterende Josh Parisian. In dit gevecht was Porter wel succesvol. Het gevecht tussen de twee zwaargewichten duurde de volledige drie rondes en Porter ging er met een unanimous decision met de winst vandoor. Porter werd vervolgens gematcht tegen Chase Sherman. Echter moest hij met een COVID-19 infectie verstek laten gaan. De partij is nu opnieuw ingeboekt.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »