breaking news

Chas Skelly treft Jamall Emmers op 20 februari

January 16th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Chas Skelly treft Jamall Emmers op 20 februari
UFC
0

Featherweights Chas Skelly en Jamall Emmers gaan het op 20 februari, tijdens een nog onbekend UFC evenement, tegen elkaar opnemen. MMA Junkie meldde eerder al een mondelinge overeenkomst. Het is niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden. Echter lijkt Las Vegas de beoogde locatie

Chas Skelly kwam in 2014 over van Bellator en verloor zijn debuut, via een majority decision, van Mirsad Bektić. Daarna wist hij zijn volgende vier gevechten te winnen, drie werden er gewonnen door middel van een finish. Vervolgens wist Skelly drie van zijn laatste zes gevechten te winnen. Twee eindigden in een verlies en één in een no contest. In zijn laatste gevecht versloeg Skelly Jordan Griffin via een unanimous decision.

Jamall Emmers maakte in maart, tijdens UFC 248, tegen Giga Chikadze zijn UFC debuut. Dit gevecht verloor hij via een split decision. Nog geen half jaar later stapte Emmers weer de octagon in, ditmaal met succes. Nadat Timur Valiev, zijn oorspronkelijke tegenstander, het gevecht moest afzeggen nam hij het op tegen de debuterende Vince Cachero. Die versloeg hij via een unanimous decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »