breaking news

no-cover

Cerrone en Lawler vechten niet tijdens UFC 213

June 28th, 2017
MMA

Het gevecht tussen Robbie Lawler en Donald Cerrone, dat tijdens UFC 213 in Las Vegas zou plaatsvinden, is geannuleerd.

Het gevecht waar menig fan van zal watertanden kan niet plaatsvinden op 8 juli tijdens ‘International Fight Week’ doordat Cerrone een blessure heeft opgelopen en niet tijdig fit zal zijn.
Het is nog niet duidelijk om welke blessure het gaat, maar de UFC is achter de schermen druk bezig om het gevecht naar UFC 214 te verplaatsen. Daaruit kunnen we opmaken dat het niet gaat om een ernstige blessure daar dit evementen slechts 3 weken later plaatsvindt in Anaheim, Californië.

Eerder viel een gevecht tussen Cody Garbrandt en TJ Dillashaw, dat ook zou plaatsvinden tijdens UFC 213 al in het water, nadat de kampioen moest afzeggen vanwege een blessure.

Zowel Cerrone als Lawler zullen de Octagon betreden na een verliespartij. Robbie Lawler keert na ruim een jaar terug, na zijn KO verlies tegen huidig Welterweight kampioen Tyron Woodley. Cowboy verloor onlangs op (T)KO van de hooggeplaatste Jorge Masvidal.

De eerste keer dat het gevecht tussen beide heren zou plaatsvinden, was tijdens UFC 205, maar ook hier gooide een blessure roet in het eten. Zal drie keer scheepsrecht zijn?

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »