breaking news

Cédric Doumbé vs Murthel Groenhart deel 3

September 19th, 2019 | by Marcel Dorff
Cédric Doumbé vs Murthel Groenhart deel 3
GLORY
0

Cédric ‘The Best’ Doumbé zal zijn Welterweight titel verdedigen tegen Murthel ‘The Predator’ Groenhart. GLORY maakt donderdagochtend bekend dat de trilogy uitgevochten wordt tijdens GLORY 70 in Lyon. 

De Franse Doumbé en Nederlandse Groenhart zijn elkaar nu twee keer tegengekomen in de ring. De eerste keer verraste Cédric Murthel door de titel van hem te winnen. Daardoor mocht ‘The Best’ het gelijk opnemen tegen de toenmalige kampioen Nieky Holzken. Ook Holzken werd verrast door de Fransman, hij verloor zijn titel door een Unanimous Decision.

Murthel sloeg gelijk zijn slag en won de titel van Cédric in Chicago. Kort daarna, tijdens GLORY 50, verloor Groenhart zijn titel in de eerste ronde tegen Harut Grigorian. Doordat Doumbé Grigorian wist te verslaan, won de Fransman weer de titel terug.

De tweede keer dat de twee elkaar tegen kwamen, won Groenhart de titel van Doumbé. Hierna raakt hij hem kwijt aan Harut Grigorian, en zo kwam Cédric weer aan de titel. In de tussentijd won Groenhart van de jonge Mohammed Jaraya, maar verloor daarna van Alim Nabiyev. Zo kreeg Nabiyev een titelshot, die Doumbé succesvol verdedigde.

Nu is het aan ‘The Predator’ om een eind te maken aan de regeerperiode van ‘The Best’. Mocht Doumbé de titel behouden, dan zal hij de meest dominante Welterweight kampioen zijn in de geschiedenis van deze divisie.

Volg MMA DNA voor al het Kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »