breaking news

Cat Zingano tekent contract bij Bellator MMA

October 30th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Cat Zingano tekent contract bij Bellator MMA
Bellator MMA
0

Cat Zingano sluit zich aan bij Bellator MMA. Na haar ontslag bij de UFC leek ze al direct geïnteresseerd te zijn in de overstap. Mogelijk opent dit deuren voor een partij tegen Cris Cyborg.

Na een loopbaan van vijf jaar en zeven partijen liet de UFC Cat Zingano los. Zingano maakte haar debuut tegen Miesha Tate en versloeg haar met een technische knock-out. Sindsdien wist ze weinig partijen te winnen en waren Ronda Rousey, Julianna Pena, Ketlen Vieira en Megan Anderson haar te sterk. Alleen Marion Reneau was onder haar niveau.

Verschillende blessures en het verliezen van meerdere partijen op rij zorgen voor het einde van haar loopbaan bij de UFC. Ze hoopt bij Bellator MMA haar overwinningsreeks weer te verbeteren.

Scott Coker zoekt momenteel naar uitbreidingen van het vrouwenrooster. Nu Cat Zingano zich heeft aangesloten, en Cris Cyborg niet meer vechten voor de UFC, wil Scott Coker hun graag verwelkomen in de kooi.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »