breaking news

Casey Kenney treft Song Yadong op 7 augustus tijdens UFC 265

June 7th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Casey Kenney treft Song Yadong op 7 augustus tijdens UFC 265
UFC
0

Op 7 augustus mogen we een heuse knaller in de bantamweight divisie verwachten. Casey Kenney gaat het opnemen tegen de Chinees Song Yadong. Dit meldt MMA Junkie. Het gevecht zal op een nog later bekend te maken locatie plaatsvinden..

Casey Kenney maakte in 2019 zijn debuut bij de UFC en sindsdien heeft hij niet stilgezeten. Kenney wist in ongeveer anderhalf jaar zeven keer de octagon te betreden. Hiervan waren er vijf in 2020. De Amerikaan wist in zijn zeven UFC-gevechten een record van 5-2 neer te zetten. In oktober vocht hij twee keer in korte tijd, toen wist hij Nathaniel Wood en Heili Alateng via een unanimous decision te verslaan. Helaas verloor hij in zijn meest recente partij van Dominick Cruz.

Song Yadong debuteerde in 2017, in de featherweight divisie, bij de UFC. Van zijn zeven gevechten wist hij er vijf te winnen, één gevecht eindigde in een draw en zijn meest recente partij ging verloren. In 2018 koos de Chinees ervoor om in de bantamweight divisie te vechten, sindsdien vocht hij, tot dit jaar, vijf gevechten in de desbetreffende gewichtsklasse. In mei 2020 vocht Yadong, in een featherweight gevecht, tegen Marlon Vera. Dit eindigde in een discutabele unanimous decision winst voor Yadong. Yadong verloor zijn meest recente partij. Via unanimous decision was Kyler Phillips te sterk.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »