breaking news

Carlos Felipe treft Jake Collier tijdens UFC 263

March 3rd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Carlos Felipe treft Jake Collier tijdens UFC 263
UFC
0

Heavyweights Carlos Felipe en Jake Collier gaan het op 12 juni, tijdens UFC 263, tegen elkaar opnemen, zo meldt Combate. Het is nog onbekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Carlos Felipe maakte vorig jaar, als ongeslagen vechter, zijn debuut bij de UFC. De Braziliaan nam het in zijn debuut op tegen Sergey Spivak en liep tegen zijn eerste verlies aan. Vervolgens vocht Felipe nog tweemaal. In zijn tweede gevecht bij de organisatie wist hij Yorgan De Castro, via een unanimous decision, te verslaan. In januari vocht Felipe zijn meest recente partij. Toen stond hij tegenover Justin Tafa in de octagon en wist hij het gevecht, via een split decision, te winnen.

Jake Collier vecht sinds 2014 bij de UFC en heeft een record van 4-4 in de organisatie. Vorig jaar maakte Collier, na een afwezigheid van drie jaar, zijn terugkeer in de octagon. Hij nam het op tegen de debuterende Tom Aspinall. Het werd niet de terugkeer waar Collier op hoopte, hij werd in de eerste ronde, via een TKO, verslagen. Vervolgens nam hij het in december op tegen Gian Villante. Dit gevecht won hij via een unanimous decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »