breaking news

Cameron Else en Aaron Phillips gaan op zoek naar eerste UFC overwinning op 17 juli

April 17th, 2021 | by Redactie
Cameron Else en Aaron Phillips gaan op zoek naar eerste UFC overwinning op 17 juli
UFC
0

Twee Bantamweight vechters gaan op 17 juli aanstaande op zoek naar hun eerste overwinning in de Octagon. Cameron Else maakt voor de tweede maal zijn opwachting voor de UFC. Hij treft Aaron Phillips. Beide vechters treffen elkaar op een nog later bekend te maken locatie. MMA Island maakte de partij bekend, inmiddels hebben beide vechters de partij bevestigd.

Cameron Else (MMA 10-5/UFC 0-1) is een Engelse MMA vechter die zijn professionele carrière begon in 2012. Else had een zeer wisselvallig begin van zijn carrière. De Engelsman stond na acht gevechten op een 4-4 record. Daar zaten wel zeer indrukwekkende overwinningen bij tegen mannen als Paddy Pimblett en Dylan Tuke. Else zou na zijn verlies tegen Damo Weeden liefst zesmaal achter elkaar winnen. Onder meer bij organisaties als Brave CF en Cage Warriors werden deze overwinningen gepakt. Hiermee trok Else de aandacht van de UFC die de Engelsman beloonde met een contract in September 2020. Een maand later maakte hij zijn debuut op short notice tegen Kyler Phillips. Else verloor de partij via TKO in de tweede ronde.

Embed from Getty Images

Aaron Phillips (MMA 12-4/UFC 0-3) is een Amerikaanse MMA vechter die zijn professionele carrière startte in 2011. Phillips wist in het regionale circuit hoge ogen te gooien met overwinningen op John de Jesus en Ryan Hollis. Phillips won zijn eerste zeven gevechten en dwong daarmee in 2014 een contract bij de UFC af. Echter liep de UFC carrière van Phillips niet zoals gehoopt. Phillips verloor zowel van Sam Sicilia als van Matt Hobar via Unanimous Decision en kreeg geen contractverlenging. Hierdoor zette Phillips zijn carrière voort bij de WFC organisatie. Phillips mocht gelijk voor de titel vechten, maar verloor van Chris Gutierrez nadat hij moest opgeven met een blessure. Phillips wist vervolgens de weg omhoog weer te vinden en vier overwinningen op rij bij de WFC organisatie te pakken. Waaronder een overwinning tegen Devante Sewell. Phillips vocht vervolgens voor Valor FL tegen Ariston Franca. Phillips won via TKO in de tweede ronde en maakte in Juli 2020 zijn comeback in de UFC. Phillips verloor in de tweede ronde van de ongeslagen Jack Shore via Rear Naked Choke Submission. Drie maanden later zou Phillips terugkeren in de UFC. Echter raakte hij geblesseerd waarna de geplande partij tegen Adrian Yanez kwam te vervallen.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »