breaking news

Cain Velasquez verwijderd van UFC rankings en USADA lijst

October 7th, 2019 | by Redactie
Cain Velasquez verwijderd van UFC rankings en USADA lijst
UFC
0

Cain Velasquez heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Zo maakte hij afgelopen zomer zijn Pro Wresling debuut bij de Mexicaan AAA promotie en valt zijn naam regelmatig bij de World Wrestling Entertainment (WWE) organisatie. Zo stond hij zelfs tegenover Brock Lesnar tijdens WWE Smackdown.

Terwijl de 37-jarige Velasquez nog een contract heeft lopen bij de Ultimate Fighting Championship (UFC) heeft hij hier de grote lijst verlaten. Zo staat hij niet meer in de Heavyweight rankings en zal USADA niet meer op zijn deur kloppen voor een controle op doping.

De oud kampioen heeft sinds zijn verlies van Francis Ngannou niet meer gestreden op het MMA wedstrijdveld. Velasquez heeft vanaf 2014 tot en met 2019 maar drie keer gevochten. Keer op keerde gooide een blessure roet in het eten.

Atleten als Blagoy Ivanov, Walt Harris en Shamil Abdurakhimov zijn met deze veranderingen een plek omhoog gesprongen. Ook heeft Velasquez plaatsgemaakt voor nieuwkomer Marcin Tybura.

Lesnar en Velasquez op het canvas van WWE:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.