breaking news

Cain Velasquez in contractbespreking met WWE en AEW

September 30th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Cain Velasquez in contractbespreking met WWE en AEW
UFC
0

Zien we Cain Valesquez ooit nog terug in de wereldberoemde Octagon van de Ultimate Fighting Championship?

De nieuwe uitdaging van de 37-jarige Valesquez beviel zo goed, dat hij zijn loopbaan in deze sport wil voortzetten. Zo maakte hij afgelopen zomer zijn Pro Wrestling debuut bij de Mexicaanse AAA promotie en is hij nu in gesprek de World Wrestling Entertainment (WWE) en All Elite Wresling (AEW).

“Cain Velasquez is in discussions with two prominent pro-wrestling promotions. The former UFC heavyweight champion and his team have been in touch recently with both WWE and AEW about a contract, sources confirmed with ESPN. Dave Meltzer first discussed the info Sunday on Wrestling Observer Radio”.

Verschillende bronnen schrijven dat Velasquez nog altijd onder contract bij de UFC staat. Echter heeft de oud UFC Heavyweight kampioen niet meer gevochten sinds zijn verlies van Francis Ngannou. Hij heeft vanaf 2014 tot en met 2019 maar drie keer gevochten. Keer op keerde gooide een blessure roet in het eten.

Velasquez is razend populair en zal ongetwijfeld een mooie aanbod krijgen. Het is nog onbekend of hij ooit nog zijn MMA handschoenen gaat dragen.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »