breaking news

Cage Warriors 106 Preview : zes titelgevechten in Londen

June 28th, 2019 | by Marcel Dorff
Cage Warriors 106 Preview : zes titelgevechten in Londen
Cage Warriors
0

Cage Warriors 106 : Night of Champions

Op zaterdag 29 juni wordt er MMA geschiedenis geschreven. Voor het eerst gaat een promotie maar liefst zes titelgevechten op één avond verzorgen. Cage Warriors 106 speelt zich af in het prachtige Eventim Apollo te Londen en is exclusief te zien op Fight Pass (20:30). Beschouw het als een perfect opwarmertje voordat de grote UFC show in Minneapolis begint (0:00). Iedereen die actief is op deze speciale card behaalde zojuist zijn streefgewicht.

Hoofdgevecht van de avond

Alle zes de titelgevechten zijn het hoofdgevecht van de avond, maar er kan er slechts eentje de show afsluiten. Cage Warriors heeft als laatste partij van de avond gekozen voor het gevecht om de welterweight titel. Dat is een gevecht tussen de huidige kampioen Ross Houston en de interim kampioen Nicolas Dalby. Laatst genoemde is een bekend gezicht vanuit de UFC, waar hij vier partijen actief was. Dalby wist zelfs te winnen van Elizeu Zaleski en behaalde een gelijkspel tegen Darren Till. Houston is nog ongeslagen (7-0) en zal er alles aan doen om Dalby met lege handen naar huis te sturen.

https://twitter.com/CageWarriors/status/1144621466094358528

Main card

Cage Warriors hanteert ten alle tijden een main card van vijf partijen, en ondanks dat zij nu zes titelgevechten gaan doen wijken ze daar alsnog niet vanaf. Dat betekent dat de lightheavyweight titelpartij in de Prelims zal worden afgewerkt. De hoofdkaart trapt af met een flyweight titelpartij om vervolgens naar de middleweight titel toe te werken. De laatste drie partijen van de avond zijn op featherweight, lightweight en als laatst op welterweight. Spektakel is gegarandeerd! De partij die veel aandacht geniet is de featherweight clash tussen kampioen Dean Trueman en grondspecialist Mads Burnell.

Opstap naar de UFC

Recent vertrok de 24-jarige Welshman Jack Shore nog vanuit Cage Warriors richting de UFC. Shore was de ongeslagen (11-0) Cage Warriors bantamweight kampioen. Hetgeen leverde hem een UFC contract op en de verwachting is dat hij zijn debuut gaat maken tijdens UFC Kopenhagen (28 september). Cage Warriors is het perfecte podium voor jonge Europese talenten die zich graag in de kijker willen spelen bij de UFC. Eerder trok de UFC al de volgende talenten aan via het Cage Warriors opleidingssysteem : Michael Bisping, Dan Hardy, Gegard Mousasi, Jack Hermansson en natuurlijk niemand minder dan Conor McGregor. Laatst genoemde wist zich zelfs tot dubbelkampioen in zowel Cage Warriors als de UFC te kronen.

Volledige kaart

Onderstaand een overzicht van alle partijen die er op deze zaterdagavond gepland staan.

Main Card 

Ross Houston vs Nicolas Dalby – Welterweight Title Fight – 23:00

Jack Grant vs Jai Herbert – Lightweight Title Fight – 22:25

Dean Trueman vs Mads Burnell – Featherweight Title Fight – 21:50

James Webb vs Nathias Frederick – Middleweight Title Fight – 21:15

Sam Creasey vs Samir Faiddine – Flyweight Title Fight – 20:40

Prelims 

Marthin Hamlet vs Modestas Bukauskas – Light Heavyweight Title Fight – 19:15

Alex Lohoré vs Aaron Khalid – Welterweight – 18:55

Darren O’Gorman vs Adam Aramasinghe – Flyweight – 18:35

Jason Radcliffe vs Håkon Foss – Middleweight – 18:15

Michael Younis vs Thomas Robertsen – Middleweight – 17:55

Morgan Charriere vs Lewis Monarch – Featherweight – 17:35

James Hendin vs Kingsley Crawford – Featherweight – 17:15

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Translate »