breaking news

Brown Pinas verliest Muay Thai partij in Singapore

November 22nd, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Brown Pinas verliest Muay Thai partij in Singapore
ONE Championship
0

Afgelopen vrijdag 22 november vocht Brown Pinas opnieuw voor ONE Championship. Ditmaal stond hij ingeroosterd tegenover de Britse Liam Nolan. Hij vocht tijdens ONE Edge of Greatness in de Singapore Indoor Stadium van Singapore. Hij verloor de partij met een beslissing.

Beide vechters stonden met 4 ounce handschoenen op het canvas voor een Featherweight Muay Thai partij van 3X3 minuten.

Na het klinken van de bel opende Nolan gelijk met een hoge trap. Zijn lange benen wisten daarna ook effectief het lichaam van Pinas te bereiken. Door deze sterke aanvallen wist Nolan de meeste punten te scoren. Pas laat in de ronde begonnen beide mannen met het uitdelen van stootcombinaties.

Ook in de tweede ronde kwam Nolan met harde trappen. Pinas wist hier enkele van te ontwijken en kwam terug met een aantal goede lowkicks en stoten. Echter wist Nolan zijn afstand goed te bewaken door keer op keer een trap te geven.

Tijdens de derde ronde kwam zowel Nolan als Pinas door met sterke aanvallen. Waar Pinas kwam met directe stoten en lowkicks, doelde Nolan op de trappen naar het lichaam. Rond het einde van de partij kwam Pinas goed door met zijn stotencombinaties. Echter was dit niet voldoende om de jury te overtuigen de sterkste te zijn.

Na een gevecht van 9 minuten wees de jury Nolan aan als winnaar.

Bekijk hier het gevecht en het gehele evenement:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »