breaking news

Brown Pinas morgen in actie tijdens ONE: Reign of Kings

July 26th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Brown Pinas morgen in actie tijdens ONE: Reign of Kings
ONE Championship
0

Aanstaande vrijdag 27 juli keert de Aziatische promotie terug naar de Mall of Asia Arena van Manila in de Filipijnen. Naast partijen als Kevin Belingon vs. Martin Nguyen en Renzo Gracie vs. Yuki Kondo zijn onze ogen ook gericht naar de Muay Thai partij tussen de Nederlandse Brown Pinas en Chamuaktong uit Thailand.

Powered by Aiki Budo.

Brown vocht afgelopen vrijdag 11 mei 2018 op het grootse MX Extreme evenement waar hij een ervaren vechter in de derde ronde verloeg. Tijden deze partij droegen beide atleten 4oz MMA handschoenen waarin het spel totaal veranderd. Zo kunnen klappen anders gegeven worden is er maar weinig dekking.

Beelden van dit gevecht zijn te bekijken op het youtube kanaal van Phuket Top Team:

Ditmaal staat Pinas ingeroosterd tegen Chamuaktong Fightergym. Dit is een oud Lumpinee kampioen, een oud Rajademnern kampioen en de Toyota Marathon toernooiwinnaar. Chamuaktong is zeer sterk met zijn bokshandschoenen, echter zullen er ditmaal ook MMA handschoenen gedragen worden. Het gevecht wordt gevochten op een afgesproken gewicht van 68 kilogram.

De gevechten zijn live en gratis te bekijken via de ONE Super App. Deze app is HIER te downloaden en geeft je toegang tot informatie, promotievideo’s, interviews en gratis live evenementen.

De kaart:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »