breaking news

Britse vechters toegevoegd aan ACB 87 card in Nottingham

March 22nd, 2018 | by Marcel Dorff
Britse vechters toegevoegd aan ACB 87 card in Nottingham
ACB
0

De ACB organisatie heeft vandaag wederom twee gevechten bekend gemaakt voor de ACB 87 op 19 Mei 2018 in de Motorpoint Arena te Nottingham, Engeland. Het grote Engelse talent Dominic Wooding zal zijn opwachting maken in de Bantamweight divisie tegen zijn landgenoot Dean Garnett. Eveneens zal Regis Sugden zijn lang verwacht debuut maken voor de ACB organisatie, hij neemt het op tegen Welshman Azi Thomas.

Dominic Wooding is een zeer talentvolle vechter. De pas 21-Jarige Engelsman zal zijn debuut maken voor de ACB organisatie. Al zijn zes partijen (waarvan hij er vijf won) werden voortijdig beslist. Zijn tegenstander Dean Garnett zal voor de vierde keer zijn opwachting maken voor de ACB organisatie. Vorig jaar in Manchester debuteerde Garnett met een zeer indrukwekkende overwinning tegen de ongeslagen Michael Tobin. Echter verloor Garnett zijn meest recente partijen voor de ACB organisatie en zal hij zich willen revancheren voor eigen publiek.

Regis Sugden gaat zijn debuut voor de ACB organisatie maken. Sugden had een 120-6 amateur record in het Kickboksen en een Pro record van 9-1 alvorens hij de overstap maakte naar het MMA. Sugden wist vooral bij de BAMMA organisatie naam te maken, maar verloor echter wel het titelgevecht voor de organisatie. Azi Thomas zal voor de tweede keer zijn opwachting maken voor de BAMMA organisatie. Vorig jaar wist hij in Manchester Eden Newton te verslaan tijdens zijn debuut.

Meer gevechten voor deze card zullen later deze week en de daarop volgende weken worden bekend gemaakt. Tickets zijn vandaag in de verkoop gegaan en variëren van 35 pond tot 150 pond. In de voorverkoop (de eerste twee weken) zijn er zelfs tickets voor 20 pond te koop. Bestel hier je tickets.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »